Contact formulier

Met dit formulier kunt u contact met ons opnemen voor allerhande vragen en opmerkingen.

Wilt u meer weten?

Contact

Privacy verklaring:

11 + 5 =

Info

ArrowIT

Barendsestraat 8
2012 VP Haarlem

023-5343409
06-40465759

info@arrowit.nl

Veel gestelde vragen

Frequently Asked Questions

Wat is een responsive website?

Dit is een website die zich aanpast aan alle schermformaten zodat navigeren en lezen optimaal mogelijk zijn op elk apparaat waarop de website kan worden bezocht.

Kunnen jullie helpen met webhosting?

Zelf werken we samen met FXW, zij garanderen een hoge up-time, snelle service en natuurlijk ook belangrijk, een snelle website! Up-time staat voor het aantal uur dat de website in de lucht is. Is de server van de hoster, en dus je website, een keer offline? Dan daalt de up-time. FXW heeft een up-time van meer dan 99.9%.

Doen jullie het onderhoud?

Ja, we doen ook het onderhoud voor de websites. Onder onderhoud verstaan we het up to date houden van de CMS software en de server. Het onderhoudscontract is bij het pakket inbegrepen.

Kan ik zelf mijn website beheren?

Websites die door ons zijn gerealiseerd, kun je zelf beheren. Als je dit liever niet wilt, kan kunnen wij het website beheer overnemen. Sommige bedrijven kiezen voor het zelf beheren, waarbij anderen dit liever juist niet zelf doen. De keus ligt bij jezelf.

Onze websites worden gebouwd met het CMS WordPress en Joomla. Met WordPress kun je zelf de website beheren, zonder kennis te hebben van moeilijke codes, stylesheets en andere technische zaken. Je vult de gewenste tekst in, werkt de pagina bij en dan is het al klaar. Een beetje vergelijkbaar dus met Word. Je krijgt wat je ziet.

Kan ik statistieken bekijken van de website?

Ja dat kan. Al onze websites zijn voorzien van Google Analytics, dit programma houdt precies bij wie de website bezoekt en waar ze vandaan komen. Wanneer je wenst de aantallen in te zien, zullen we een account voor je maken.

Wat kost een website?

Prijzen zijn niet zo eenvoudig te noemen omdat de iedere site enorm kan verschillen in creatie en onderhoud.Misschien gaat het om een website met twee pagina’s, maar het kan ook een website zijn met offerte-systeem en een fotoalbum. Daarom komen we onszelf graag eerst voorstellen tijdens een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprekken horen we graag de wensen voor de website, zodat we precies weten wat er van ons wordt verwacht.