Webdesign is meer dan het ontwerpen van een internetpagina. Hij moet ook gevonden en onderhouden worden. Hieronder staan de mogelijkheden. Bij ArrowIT kan U terecht voor:

  • Alle webdesign en websites op maat.
  • Onderhoud en restylen van websites.
  • Optimalisatie voor zoekmachines.
  • Zoekmachine registratie.
  • Website promotie.
  • Onafhankelijk advies voor uw Internet projecten.
  • Website hosting en domeinnaam registratie.

Modules

Wij werken als basis met Joomla cms, met de daarvoor beschikbare modules. Als u een module wilt (bijvoorbeeld een gastenboek of een fotoalbum) kunnen wij dit integreren in uw website. Hier een lijst van beschikbare modules (Engels).

Eerste fase

Voordat er een website gemaakt kan worden, gaan wij eerst door middel van een intakegesprek gegevens verzamelen die nodig zijn tot het verkrijgen van een goed beeld . Na ongeveer een week, als alle gegevens geanalyseerd zijn, wordt er een zogenaamde 'kick off' afspraak gemaakt voor het startsein (tweede fase). Het intake gesprek en de kick off  is altijd vrijblijvend.

Tweede fase

In de tweede fase, de "kick off", worden er afspraken gemaakt over de levering van content, grafisch design, site structuur, e-mail handling en datum van oplevering. In deze fase wordt de domeinnaam aangevraagd en de site ontwikkeld en steeds in overleg met de klant zo nodig aangepast.

Derde fase

In de derde fase gaat de site officieel online en wordt de opdrachtgever geïnstrueerd over de content management software om de site te voorzien cq wijzigen van content. Ook alle E-mail adressen zijn inmiddels aangemaakt.

Eindfase

In dit laatste stadium draait de site al volop en kunnen wij ons bezighouden met sitepromotie. Dit nemen wij meestal voor onze rekening. Ook worden de laatste puntjes op de i gezet en kunnen u naderhand via onze helpdesk hulp bieden bij vragen of veranderingen.