Kies het pakket wat bij u past

De volgende pakketten zijn een grove indicatie voor het gaan kiezen voor de benodigde webruimte en complexiteit van een website. Een webwinkel met kassasysteem vergt immers meer ruimte en softwaremodules, dus ook meer tijd in het insteken in het bouwen van de website, dan een website die met een paar pagina’s die als digitale folder dienen voor uw bedrijf of activiteit.

Hoe gaan wij te werk?

Wat u allemaal kunt verwachten bij het creëren  van een website geldt voor alle pakketten. Hier onder even een indicatie wat er zoal gaat gebeuren.

1. Het intake gesprek

Eerst komt er een intake gesprek waaruit duidelijk wordt de omvang en de complexiteit van de website. Ook wordt er een vervolgafspraak gemaakt voor de eerste stappen.

2. Vervolgafspraak

Tijdens de vervolgafspraak wordt het stappenplan gemaakt. Ook de keuze voor de domeinnaam en welk pakket er het beste geschikt is. Tevens wordt er een deadline vastgesteld.

3. Eerste opzet

in deze fase wordt de domeinnaam aangevraagd, de serverruimte ingesteld op de host en alvast e-mail adressen gecreëerd.  Ook wordt er een huisstijl toegepast en de visuele structuur van de site bekend.

4. Het opbouwen van de website

Dit proces duurt het langst. Hier worden de pagina’s stuk voor stuk aangemaakt en gevuld met content. Deze inhoud moet door de client zelf worden aangeleverd, alsmede de foto’s en filmpjes. Voor een webwinkel komen daar natuurlijk de artikelen ook bij.

5. De testfase

Op dit moment is de website zo goed als klaar. In deze fase worden de pagina’s en links getest op goede werking. Hier kan nog het een en ander aangepast worden.

Website gaat online

De website is klaar en gaat online. Ook wordt deze aangemeld bij zoekmachines en kan de analytics van google ingesteld worden. Ook nu kunnen kleine wijzigingen plaatsvinden.

Wilt u meer weten?

Klik op de knop voor een afspraak