Stappenplan

Om tot een goed resultaat te komen zullen er verschillende fases zijn in de procedure die alles stap voor stap doorlopen. Webdesign is meer dan het ontwerpen van een internetpagina, het moet ook gevonden en onderhouden worden. Hieronder staan de mogelijkheden.

 

  • Alle webdesign en websites op maat.
  • Onderhoud en restylen van websites.
  • Optimalisatie voor zoekmachines.
  • Zoekmachine registratie.
  • Website promotie.
  • Onafhankelijk advies voor uw Internet projecten.
  • Website hosting en domeinnaam registratie.

Eerste Fase : Het intake gesprek

Voordat er een website gemaakt kan worden, gaan wij eerst door middel van een intakegesprek gegevens verzamelen die nodig zijn tot het verkrijgen van een goed beeld . Na ongeveer een week, als alle gegevens geanalyseerd zijn, wordt er een zogenaamde ‘kick off’ afspraak gemaakt voor het startsein (tweede fase). Het intake gesprek is altijd vrijblijvend.

Tweede fase : De Kick off

In de tweede fase, de “kick off“, worden er afspraken gemaakt over de levering van content, grafisch design, site structuur, e-mail handling en datum van oplevering. In deze fase wordt de domeinnaam aangevraagd en de site ontwikkeld en steeds in overleg met de klant zo nodig aangepast.

Derde fase : Site gaat online

In de derde fase gaat de site officieel online en wordt de opdrachtgever geïnstrueerd over de content management software om de site te voorzien cq wijzigen van content. Ook alle E-mail adressen zijn inmiddels aangemaakt.

Vierde fase : Puntjes op de i

In dit laatste stadium draait de site al volop en kunnen wij ons bezighouden met site-promotie (SEO). Dit nemen wij meestal voor onze rekening. Ook worden de laatste puntjes op de i gezet en kunnen u naderhand via onze helpdesk hulp bieden bij vragen of veranderingen.

René Lourenburg

Webmaster

Begonnen in het tijdperk van windows 95 met Netscape als website builder, heb ik de nodige ervaring opgedaan met HTML, Java script, ASP, PHP en CSS. Na een tijd met Frontpage te hebben gewerkt heb ik het content management system ontdekt van Joomla en WordPress.

Wilt u meer weten?

Klik op de knop voor een afspraak